Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Iga uskliku võitlus. Mõistuse vastu sõdivate mõtterünnakute võitmine
Terry Law

Loe peatükk Mõttemängude mängimine

Kirjastus Charismata Ministries
Tõlkinud Hubert Jakobs
Ilmumisaasta 2007
Lehekülgi 176

NB! Raamat on läbi müüdud


Igal kristlasel seisab ees sama lahing … MÕTETE LAHING

Kui sa oled usklik, siis ründab vaenlane pidevalt su mõistust valede mõtetega – hirmu, mure, himu, uhkuse ja kahtluse mõtetega. Ta teab, et kui tal õnnestub summutada su lootus ja varastada su rõõm, siis suudab ta su võita. Tihtilugu toimib ta kavalalt ja teda on raske avastada, kuid Jumal on andnud sulle võimsad vahendid, võitmaks lahingut nende mõtterünnakute vastu.

Dr Terry Law, kelle ülemaailmne teenistus on kestnud üle 30 aasta, paljastab vaenlase mõtterünnakute strateegiad, mis on seatud sind petma, et sa käiksid ringi lootuse kaotanuna ja lüüasaanuna. Avasta need vägevad relvad, mis Jumal sulle kui usklikule kättesaadavaks on teinud, muutmaks vaenlase rünnakud mõjutuks.

Sa õpid, kuidas kasutada konkreetseid kirjakohti ja tõotusi, väge Jeesuse lunastavas veres ja Jeesuse nimes antud meelevalda. See raamat hämmastab sind, kui sa reisid koos dr Law’ga raudse eesriide taha ning Afganistani ja Iraagi sõtta. Ta tähelepanuväärsed kogemused näitavad sulle, kuidas õpitut tavaelus kasutada. See aitab sul võita lahingut oma mõistuses.

Tunne oma vaenlast. Tunne oma vaimseid relvi. Tea, et sa võid võita iga uskliku lahingu.

  COPYRIGHT © 2009 .