Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Terry Law

Terry Law, World Compassion/Terry Law Ministries president ja rajaja, sündis Meadow Lake’is Saskatchewani provintsis, Kanada preerias asuvas kolkalinnas. Ta isa, kes oli külajutlustaja, pidas perekonna toitmiseks jahti.
Terry oli juba noores eas teadlik sellest, et Jumal kutsub teda rahvusvahelisse jutlustamisteenistusse. Teismeeas sõdis ta sellele kutsele vastu ja kavatses selleasemel õppida juurat, osalemaks Kanada poliitikas. Dramaatilise pöördumise läbi peatas Isand järsult Terry plaanid ja ta leidis end mõned päevad hiljem piiblikoolist, kus ta valmistus täisajaga teenis-tuseks.
1969. aastal rajas Terry koos oma kooliaegse sõbra Larry Daltoniga kaasaegse kristliku muusika ansambli Living Sound. Nad hakkasid reisima kõikjal Ühendriikides ja Kanadas, valmistudes oma esimeseks välisreisiks, mis viis neid 1970. aastal Aafrikasse. Selle misjonireisi ajal rääkis Jumal Terryga kuuldaval häälel: “Ma saadan su teenima maailma suletud riikides elavate rahvaste juurde. Sa teed seal asju, mida enamik inimesi võimatuks peavad. Kui sa usaldad mind ja oled kuulekas, siis ma kaitsen sind.” Sellest ajast peale kuni tänaseni on Terry ja tema meeskond juhindunud nendest korraldustest.
Terry on kuulutanud evangeeliumi ohtlikes paigus 35 aastat ja on jutlustanud rohkem kui kuuekümnel maal, kaasa arvatud sellised riigid nagu Venemaa ja endised Nõukogude Liidu vabariigid; Hiina, India, Vietnam, Laos, Birma, Nepaal, Pakistan, Afganistan ja nüüd viimasena Iraak. Terry Law on üks Ameerika tuntuim kõneleja kiituse ja ülistuse teemal ja nõutud misjonitöö asjatundja üle terve maailma.
Kui Terry 1990. aastal Venemaal Piibleid välja jagas, kuulis ta üht naist hüüdmas: “Me ei saa teie Piibleid süüa!” See leidis Terrys sügavat vastukaja ja samal aastal moodustati organisatsioon World Compassion, aitamaks täita inimeste vajadusi, kes ei vajanud mitte ainult evangeeliumi, vaid ka toitu ja arstimeid. World Compassion/Terry Law Ministries on tegelenud nende vajaduste rahuldamisega ja selle tagajärjel on paljud elud saanud muudetud. World Compassion algusaegadest peale on välja jagatud üle 600 tonni toitu.
Alates 2001. aasta 11. septembrist on World Compassion/Terry Law Ministries keskendunud Afganistanile ja Iraagile. Humanitaarabi jagamise kaudu on Jumal avanud Terryle uksed, nii et ta on saanud minna põgenikelaagritesse, et tuua evangeeliumi kuulutamise läbi lootuse valgust Afganistani sõjajärgsesse pimedusse. Üks Afganistanis asutatud kogudus teenibki juba rohkem kui 500 inimest.
Terry ja ta organisatsioon World Compassion on ühendanud jõud sihtasutusega International Health Services Foundation, varustamaks Kabuli Ülikooli, mis on selle riigi juhtivaid koole, kliinikuga, mille kaudu pakutakse üliõpilastele ja õpetajaskonnale arstiabi koos palvega. World Compassion ehitab ka kodusid Kabuli leskedele, samuti aitab leskedel ja nende perekondadel saada õmblemise, riidetrüki ja aianduse alast väljaõpet ning omandada inglise keel.
Uksed on ka avanenud läbi humanitaarabi ja kristliku kirjanduse Iraagis, paljud elud saavad sellel uuel lõikusepõllul muudetud. Jumal on võimaldanud Terryl nendes riikides luua kontakte valitsuse kõige kõrgemal tasemel, samuti meie omal maal. Kavas on asutada kaks Imed ja Tunnustähed nimelist kogudust Iraagi põhja- ja keskosas.
Lisaks sellele on Terry mitmete menuraamatute autor, kaasa arvatud The Power of Praise and Worship, Praise Releases Faith, How to Enter the Presence of God ja ta kõige värskem raamat, The Truth About Angels.
Terry elab Tulsas Oklahoma osariigis.

Web: http://www.terrylawonline.com


Terry Law-i müügil olevad raamatud
» Lootuse harjumus
» Iga uskliku võitlus. Mõistuse vastu sõdivate mõtterünnakute võitmine
  COPYRIGHT © 2009 .