Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Väelise palve saladused
Lynne Hammond & Patsy Cameneti

Loe peatükk Parim palveviis

Kirjastus Charismata Ministries
Tõlkinud Hubert Jakobs
Ilmumisaasta 2003
Lehekülgi 192

NB! Raamat on läbi müüdud


Efektiivne palve – see on kõige võimsam jõud maailmas. See võib liigutada mägesid ja muuta elusid. Vanas Testamendis peatas see aja ja pani päikese paigal seisma. See võitis sõdu ja tõi tule taevast alla. Uues Testamendis tegi see imetegusid, avas vanglauksi ja saatis ingleid appi.

Mõjusate palvete palumine on üks kõige põnevamaid ja rahuldust pakkuvamaid eesõigusi kristlase elus. Aga enamus meist on leidnud, et vägevate palvete palumine ei seisne üksnes igas olukorras “Jumal, aita mind!” väljapahvatamises. Kui me tahame palvetada sedalaadi palveid, mida me Piiblis näeme, siis me peame tundma õppima pühakirja printsiipe ja järgima jumalikke ettekirjutusi. Kui me tahame saada tagajärgi, siis me peame õppima seda, kuidas rääkida Jumalaga mitte inimlike arusaamade või religioossete traditsioonide järgi, vaid me peame õppima rääkima Jumalaga Tema viisil.

Lynne Hammond, kes on Minneapolises, Minnesota osariigis asuva Elava Sõna Kristliku Keskuse (Living Word Christian Center) võimsa palveteenistuse juht, ja Patsy Cameneti, palvetaja ja õpetaja, on veetnud palju aastaid just seda tehes. Nad on uurinud, mida on Piiblil öelda palve teemal. Kogenud Piibli õpetajatena on nad rääkinud ja palvetanud koos kallite palveveteranidega, kes aastatepikkuse praktiseerimise kaudu on tundma õppinud palve saladusi, mida algajad lihtsalt ei tea. Ja nad on veetnud lugematu arvu tunde põlvedel koos Püha Vaimu endaga parimas olemasolevas palvekoolis – nende endi isiklikes palvekambrites.

Käesolevas raamatus jagavad Lynne ja Patsy mõningaid asju, mida nad on õppinud erinevate palvelaadide kohta, kuidas neid paluda ja millal on need kõige mõjusamad. Nad õpetavad, kuidas säilitada lapselikku usku taevasesse Isasse, saades samas küpseks Jumala lapseks, kes saab alati seda, mida ta palub. Kui sa oled igatsenud efektiivsema palveelu järgi, siis lõpeta igatsemine ja hakka avastama Väelise palve saladusi.

  COPYRIGHT © 2009 .