Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Iial ära anna alla! Vankumatu otsustavusega vastu elu väljakutsetele
Joyce Meyer

Loe peatükk Sissejuhatus

Kirjastus Charismata Ministries
Tõlkinud Riina Aasa
Ilmumisaasta 2010
Lehekülgi 240

NB! Raamat on läbi müüdud


Joyce Meyer on püsivuse ja pealtnäha ületamatute takistuste võitmise ekspert. Ta on saanud tunda nii lapsepõlve kuritarvitust, halba abielu kui ääretult piiratud võimalusi ning saanud üheks hinnatuimaks kirjanikuks/kõnelejaks maailmas. Kui keegi üldse teab, kuidas unistustest kinni hoida ja neid täide viia, siis on see Joyce.

IIAL ÄRA ANNA ALLA! on täis näiteid inimestest, kes olid oma eesmärkide poole pürgimisel järelejätmatud. Joyce annab edasi ligi viiekümne isiku lühieluloo, kes näiliselt lootusetutes oludes alla ei andnud – Brooklyni silla ehitajast keemikuni, kes leiutas Post-it märkmepaberid. Kohtame neid, kes on kogenud kohutavaid tragöödiaid ja vastu pidanud, sealhulgas Marian Hammareni, kelle ainus laps hukkus Virginia tehnikakooli tulistamises ja Aron Ralstoni, kes amputeeris omaenda käe, et matkal juhtunud õnnetusest eluga välja tulla.

Kohtume ka inimestega, nagu afroameeriklane Bessie Coleman, kes pidi lendama õppimiseks minema Pariisi lennukooli, saades nii 1920. aastal esimeseks naispiloodiks Ameerikas.

IIAL ÄRA ANNA ALLA! pakub veenvaid, järeleproovitud meetodeid elu väljakutsete ületamiseks ja tuletab meile meelde, et ühes Jumalaga ei ole miski võimatu. Kui oled IIAL ÄRA ANNA ALLA! läbi lugenud, oled valmis oma unistusi jälle ellu äratama ja asuma teekonnale, et neid teoks teha.

  COPYRIGHT © 2009 .