Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Esmaspäeva armastades. Kuidas olla äris edukas, müümata oma hinge
John D. Beckett

Loe peatükk 1-24

Kirjastus CM Publishing
Tõlkinud Hubert Jakobs
Ilmumisaasta 2000
Lehekülgi 166

Raamatu hind €6
Saadaval kohe/laos olemas

Selle asemel et reede õhtuni tööd rügada ja elada nädalalõppude nimel on üks edukas Ohio tootmisjuht avastanud, et ta töö võib olla tähendusrikas ja
omada eesmärki. Võtmeks on siin töö ja uskumuste ühendamine. Tulemusena kasvavad mõlemad – koos armastusega esmaspäevade vastu.

John Becketti poolt omandatud õppetunnid on rakendatavad, töötad sa siis toidupoes või juhid mõnd Fortune 500 hulka kuuluvat ettevõtet. Käesolev raamat on kõigile, kes tahavad äris edukad olla, müümata end maha.

“John on kokku võtnud põhilise, mis teeb ühest kompaniist põhimõtetel rajaneva äri.”
JEFFREY H. COORSi, ACX Technologies presidendi eessõnast

“Raamatus Esmaspäeva armastades illustreerib John Beckett kujukalt, kuidas me saame ühendada tööelu oma usuga. See on Pühakirjal põhinev julgustav ja küps esitus.”
MAX DEPREE, Leadership Is an Art autor

“See raamat on ühelt meie maa kõige kaastundlikumalt tegevjuhilt selle kohta, kuidas tuua töömaailma tagasi väärikus ja eesmärk – montaazhiliinilt kuni ettevõtte peakorterini välja.”
PEGGY WEHMEYER, ABC News korrespondent

“John Beckett on üks kõige tähelepanuväärsemaid inimesi, keda ma tunnen. Ta elu tunnistab imelisest tasakaalust vaimse küpsuse ja ärivaistu vahel.”
BILL BRIGHT, Campus Crusade president

“John Beckett usub, et õigesti rakendatud tõde annab tagajärgi. "Esmaspäeva armastades" räägib ta teekonnast ärimaailmas põhimõttekindla juhina. Selle raamatu lugemine võib muuta su elu.”
KENNETH H. BLANCHARD, The One Minute Manager kaasautor

  COPYRIGHT © 2009 .