Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Peatükk "Sissejuhatus," raamatust Õnnistatud elu, autor Robert Morris:



Ma võin ilma vähimagi kõhkluseta öelda, et Saatan ei taha, et sa seda raamatut loed.
Ei ole mingit kahtlust, sinu hinge vaenlane teeks selle nimel kõik, et takistada sind mõistmast Jumala printsiipe, mis on seotud raha õige kasutamise, andmise ja õnnistamisega. Miks? Sest kui sa oled seda juba korra mõistnud, muudab see sinu elu paremaks. See toob sulle garanteeritud finantsilised tulemused. Aga see teeb ka midagi enamat: see mõjutab Jumala kuningriiki.
Mõistad, kui iga kristlane mõistaks ja rakendaks neid lihtsaid printsiipe, mida ma kohe jagan, tooks see maailmas sõna otseses mõttes ärkamise. Kõik vajalikud kogudusehooned saaks ehitatud. Iga misjonär, kellel on Jumala kutse ja valmis süda, saadetaks välja ja oleks rikkalikult varustatud. Evangeelium täidaks iga kultuuri sellel planeedil.
Jah, kui Jumala rahvas muutuks jõukamaks, tuleks raha kuningriiki. Mis aga veelgi tähtsam – meie südamed muutuksid!
Sel põhjusel olen ma väga rõõmus (ja kurat mitte!), et sa võtsid selle raamatu kätte. Nende vapustavate tõdede abil teeb Jumal sinu südames hämmastavat tööd. Ta muudab sind igaveseks. Ja ma luban, et see meeldib sulle.
Keegi ei ole sündinud andja. Me oleme kõik sündinud võtjad. Me tuleme siia maailma langenud patuse loomusega ja sellele loomusele on omane isekus.
Jumal, vastupidi, on andja. Kõige tuntum salm Piiblis ütleb meile:

“Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud” (Jh 3:16).

Jumal on heldem, kui me suudame seda ette kujutada. Aga isekus ja uhkus oli see, mille tõttu tõugati Saatan taevast välja.
Paljudel inimestel meie kultuuris on asjad vastupidi. Nad usuvad, et Jumal on kitsi ja kurat see, kes kingitusi jagab. Seega, kui sul on oht selles küsimuses eksida, pea meeles: Jumal ja jõukuseallikas algavad mõlemad j-tähega ja kurat ja kitsipung algavad mõlemad k-tähega. See aitab sul püsida selles asjas õigel teel!
Kui aga nüüd rääkida tõsiselt, siis olen sinu pärast väga põnevil. Sa asud peagi suurele avastusretkele. Ma võin sulle isiklikust kogemusest öelda, et ei ole suuremat seiklust maa peal, kui elada oma elu helduses ja külluses, mis on antud kõigile Jumala lastele, aga mida vaid vähesed söandavad järgida. See on retk tasu suunas. See on õnnistatud elu.
Loe edasi, ja las seiklus alata!




  COPYRIGHT © 2009 .