Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout

Planetshakers - Legacy
ÜLISTUS (2017-09-15)

CD+DVD hind €13.50
Saadaval kohe/laos olemas

01. Alive Again (Live in Manila)
02. Through It All (Live in Melbourne)
03. Prophesy (Live in Melbourne)
04. We Speak Life (Live in Melbourne)
05. Be My Vision (Live in Melbourne)
06. Here’s My Life (Live in Melbourne)
07. You Call Me Beautiful (Live in Melbourne)
08. Passion (Live in Melbourne)
09. Drawing Closer (Live in Kuala Lumpur)
10. A Love I Know (Live in Melbourne)
11. All On the Altar (Live in Kuala Lumpur)
12. You Are Here (Live in Manila)

Planetshakers müügil olevad artiklid
» Heaven On Earth CD+DVD (2018)
» Legacy CD+DVD (2017)
» Endless Praise CD (2014)

  COPYRIGHT © 2009 .