Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Melody Green

Melodyt armastatakse ilmselt kõige rohkem nende laulude tõttu, mis ta on kirjutanud. Laul “There Is A Redeemer” leidub kirikute lauluraamatutes üle terve maailma ja teateid selle kohta, et seda lauldakse Aafrika ja Aasia külades, on rohkesti. Ta on loonud ka mitmeid teisi tuntud laule, nagu “Make My Life A Prayer To You”, “You Are The One”, Rushing Wind” ja “The Lord Is My Shepherd”.
Melody elu on seiklus, mis on täis üha uusi ootamatusi. Laulude kirjutamise kõrval on ta rahvusvaheliselt tuntud ka kui raamatuautor ja jutlustaja. Ta on raskete probleemidega ümberkäimisel kartmatu ja julge ringi reisima. Ta on külastanud rohkem kui 30 riiki, kõnelemaks konverentsidel ja koosolekutel … samuti teenimaks mehi ja naisi vanglates, põgenikelaagrites, kõrvalistes külades, pidalitõbiste kolooniates, põrandaalustes kogudustes ja lahingupiirkondades.
Tema menuraamatust “Ei mingeid kompromisse. Keith Greeni elulugu” on saanud kohustuslik klassika, mida on tõlgitud paljudesse keeltesse. Melody artikleid on levitatud Last Days Ministries teenistuse traktaatidena miljonite kaupa, eriti ta teedrajavat abordivastast sõnumit “Lapsed, kas asjad, mis me minema viskame?”, mida oli kümme aastat tagasi toimunud viimase arvestuse järgi levitatud rohkem kui 20 miljonit eksemplari.

Melody Green oli laulja ja laulukirjutaja Keith Greeni abikaasa.

Web: http://www.lastdaysministries.org/


Melody Green-i müügil olevad raamatud
» Ei mingeid kompromisse. Keith Greeni elulugu
  COPYRIGHT © 2009 .