Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Kate McVeigh

Kate McVeigh teenib laialdaselt kõikjal Ühendriikides ja ka välismaal, kuulutades Jeesuse Kristuse evangeeliumi, millele järgnevad imed ja tunnustähed. Tema teenistuse väljunditeks on raamatud, õpetuslikud kassetid, igapäevane raadiosaade “Usu hääl” ning samuti iganädalane telesaade, mida on võimalik näha kõikjal Ühendriikides.

Kate on tuntud usaldusväärse evangelistina ja Jumala Sõna õpetajana ning tal on tugev võidmine tervendada haigeid ja võita kadunuid. Kate’i praktiline ja tihti humoorikas Jumala Sõna õpetamise viis motiveerib paljusid kätte saama Jumala parimat oma elu jaoks.


Rev. Kate McVeigh travels extensively throughout the United States and abroad, preaching the Gospel of Jesus Christ. She is the author of several books and has many cassette teaching tapes in circulation. Kate's daily radio broadcast, "The Voice of Faith," airs throughout the United States.

Kate is known as a solid minister of the Gospel, with emphasis on healing and winning the lost. Many people have been saved, healed and encouraged in her meetings.

Web: http://www.katemcveigh.org/


Kate McVeigh-i müügil olevad raamatud
» Soosingu õnnistus
  COPYRIGHT © 2009 .