Eesti keelesIn English Muuda tellimust    Checkout






Lynne Hammond

Lynne Hammond on üle Ameerika tuntud õpetaja ja palvest rääkivate raamatute autor. Ta raamatutest võib nimetada järgmisi: When Healing Doesn't Come Easily (Kui tervenemine ei tule kergelt), Dare to Be Free (Julge olla vaba) ja The Master is Calling: Discovering the Wonders of Spirit-Led Prayer (Õpetaja kutsub: Vaimust juhitud palve imede avastamine).

Ta on iganädalase Euroopas vaadatava telesaate A Call To Prayer (Kutse palvele) saatejuht ja õpetaja ja aeg-ajalt ka külalisõpetaja saates The Winner's Way with Mac Hammond, mis on Ühendriikides nähtav samuti igal nädalal. Ta kirjutab ka regulaarselt palveteemalisi artikleid ajakirjas
Winner's Way ja kirjastab uudistelehte palvetajatele, mille nimi on Prayer Notes (Palvemärkmed). Lynne on sage kõneleja kõikjal Ühendriikides toimuvatel palvekonverentsidel ja koosolekutel.

Lynne'i abikaasa Mac on Elava Sõna Kristliku Keskuse Living Word Christian Center) rajaja ja pastor, mis on suur ja kasvav kogudus Minneapolises, Minnesota osariigis. Lynne'i juhtimise all on Elava Sõna palveteenistusest
saanud üleriigiliselt tunnustatud mudel, kuidas kohalikus koguduses arendada efektiivseid palvetajaid. Lynne'i südameigatsuseks on anda palvevaimu edasi kogudustele ja rahvastele üle terve maailma.

Web: http://www.mac-hammond.org/


Lynne Hammond-i müügil olevad raamatud
» Väelise palve saladused
  COPYRIGHT © 2009 .